Over ons

Wij zijn echte bierliefhebbers die in de afgelopen jaren verschillende platforms over bier hebben gelanceerd. De bekendste hiervan is Biernet.nl, de grootste biersite van Nederland. We vinden dat bier altijd verkrijgbaar moet zijn en vanuit dat idee is het platform Bier-Koerier.nl gelanceerd. Want wat doe je als op een gegeven moment de winkels sluiten en tijdens een feestje het bier te snel op is? Dat is balen, maar geen paniek! De bierkoerier komt je helpen!

Een bierkoerier of biertaxi is een bedrijf dat hierop inspeelt en koud bier bezorgt op momenten dat bier op andere plekken moeilijk verkrijgbaar is. Dit soort bedrijven bestaan al best lang, maar vanaf nu hoef je niet meer te gaan zoeken als je bier op is. Op Bier-Koerier.nl vind je veel koeriers die graag koud bier (en meer) aan jouw deur komen bezorgen. Je wilt je nacht natuurlijk goed benutten en niet een half uur te hoeven zoeken naar de geschikte bierkoerier bij jou in de buurt. Met Bier-Koerier.nl bieden we een makkelijk en snel overzicht van de bierbezorgers in jouw beurt, zo kies je gemakkelijk bij wie je wilt bestellen.

Hoe werkt het?

Bier-Koerier.nl is een platform waar iedere bestaande of nieuwe Nederlandse bierkoerier of biertaxi zich kan aanmelden. Bestellingen die door consumenten op dit platform worden gedaan worden doorgegeven aan de koerier en deze levert de bestelling uit. Bier-Koerier.nl levert zelf geen bestellingen uit, maar werkt samen met bestaande bierbezorgdiensten. Ben jij een bierkoerier of biertaxi en wil je opgenomen worden op Bier-Koerier.nl? Registreer nu!

Wij houden van bier

Zoals eerder gezegd is Bier-Koerier.nl bedacht door de oprichter van Biernet.nl dat wordt onderhouden vanuit het centrum van Amsterdam door een enthousiast team. Voor én door bierliefhebbers, want naast de bezoekers die op zoek zijn naar lekker bier, is het natuurlijk ook onze taak om zoveel mogelijk bier te proeven. Met de bierrevolutie in Nederland is er meer dan ooit te genieten in de bierwereld, van stouts tot tripels en van IPA's tot Quadrupels. Maar voor ons is een avondje vol met de meest gedronken biersoort pils ook zeker geen straf. In onze studententijd hebben we ervaren hoe vervelend het is als een leuk feestje te vroeg tot zijn einde komt als het bier op is! Om dat vanaf nu altijd te voorkomen hebben we dit platform opgericht. 

Als je benieuwd bent naar wat meer informatie over het bier dat je hebt besteld dan kun je dat gemakkelijk vinden op Biernet.nl. Naast informatie over biersoorten vind je nog veel meer op de Biernet, zoals biernieuws, bieraanbiedingen, bierspelletjes, bierbrouwerijen en nog veel meer!

Bier-Koerier.nl is ondergebracht in het bedrijf genaamd Butterfly Marketing Communications. Wil je meer weten over onze algemene voorwaarden? Of ben jij zelf een bierkoerier en wil je op de website komen te staan?

Vragen of opmerkingen? Bel of mail ons via de contactpagina.

Beoordelingen