Meld je aan als bier bezorgservice bij Bierkoerier Nederland!

Bierkoerier Nederland is ontwikkeld door de mensen achter Biernet.nl. Met Biernet.nl hebben we maandelijks ongeveer een miljoen bierliefhebbers die op zoek zijn naar informatie over bier. Een deel van deze bezoekers is 's avonds en 's nachts op zoek naar koud bier, sigaretten en andere dranken en snacks. Om de nachtelijke bezoekers goed te kunnen bedienen hebben we Bierkoerier Nederland ontwikkeld, zodat iedereen gemakkelijk en snel koud bier kan bestellen!

We zouden graag een samenwerking aangaan, waarbij we met ons dit platform bestellingen voor jullie aandragen. Opname van de bierkoerier is gratis en je kunt straks online je eigen assortiment toevoegen en wijzigen, openingstijden instellen en bestellingen ontvangen en verwerken.

Naast de vermelding op Bierkoerier Nederland zullen we je koeriersdienst ook vermelden op Biernet.nl, de grootste bier site van Nederland. Beide vermeldingen zijn geheel gratis. Pas als je bestellingen binnenkrijgt via Bierkoerier Nederland ga je een commissie afdragen.

Deze commissie is vastgesteld op 10%. Kosten voor het betaalverkeer, marketing en onderhoud van het platform nemen wij voor onze rekening.

Voordelen Bierkoerier Nederland:

-

Ontvang extra bestellingen.

-

Betere vindbaarheid dankzij vermeldingen op Biernet.nl én op Bierkoerier Nederland.

-

Handige app waarop je bestellingen binnen krijgt.

-

Je draagt pas commissie af op het moment dat er daadwerkelijk bestellingen binnenkomen.

-

Bepaal zelf of je gebruik maakt van ons platform, jij bepaalt of je nog wordt vermeld.

-

Er wordt een overeenkomst opgesteld, maar deze is te allen tijde opzegbaar.

.

Registreren

Registreer je nu als Bierkoerier

Beoordelingen