Over ons

Wij zijn echte bierliefhebbers die in de afgelopen jaren verschillende platforms over bier hebben gelanceerd. De bekendste hiervan is Biernet.nl, de grootste biersite van Nederland. We vinden dat bier altijd verkrijgbaar moet zijn en vanuit dat idee is het platform Bier-Koerier.nl gelanceerd. Want wat doe je als op een gegeven moment de winkels sluiten en tijdens een feestje het bier net te snel op is? Dat is balen, want wat nu te doen?


Een bierkoerier of biertaxi is een bedrijf dat hierop inspeelt en koud bier bezorgt op momenten dat bier op andere plekken moeilijk verkrijgbaar is. Dit soort bedrijven bestaan al best lang, maar vanaf nu hoef je niet meer te gaan zoeken als je bier op is. Op Bier-Koerier.nl vind je alle koeriers die graag koud bier (en meer) aan jouw deur komen bezorgen. Je wilt je nacht natuurlijk goed benutten en niet een half uur te hoeven zoeken naar de geschikte bierkoerier bij jou in de buurt. Met Bier-Koerier.nl bieden we een makkelijk en snel overzicht van de bierbezorgers in jouw beurt, zo kies je gemakkelijk bij wie je wilt bestellen.


Bier-Koerier.nl is een onderdeel van Butterfly Marketing Communications. Wil je meer weten over onze algemene voorwaarden? Of ben jij zelf een bierkoerier en wil je op de website komen te staan?


Als je benieuwd bent naar wat meer informatie achter het bier wat je hebt besteld dan kun je dat gemakkelijk vinden op Biernet.nl. Naast informatie over biersoorten vind je nog veel meer op de Biernet, zoals biernieuws, bieraanbiedingen, bierspelletjes, bierbrouwerijen en nog veel meer!

Reviews